Event

HiQ Sports Club träningsvecka, Playitas

Vad du kan förvänta dig av resan

Tanken är att du ska få en kickstart på träningsvåren, komma bort från kylan och mörkret och få fart på kroppen på ett skönt och roligt sätt. Vi erbjuder 4-5 x ledarledda cykelpass, 4 x simpass, 4 x löppass och givetvis får ni ta del av Playitas övriga utbud av sport och träning enligt dagsprogram.

 

Vi kommer att ha ett öppet program där vi ledarledda pass för cykling, simning och löpning. Du väljer själv vilka pass du deltar på.  Du kan med andra ord vara med och bara cykla, springa och simma lite, gymma och eller passa på att lapa sol när behovet finns.

 

Utöver våra pass har Playitas själva ett eget gediget utbud av gruppträningspass och aktiviteter så vill du ha med dig din partner, kompis eller familjemedlem så finns det något för alla.

Övrigt

Vi kommer under veckan att ha ett antal kvällar med föredrag om träning och tävling. Allt från att ta sig igenom veckan på bästa sätt till tips och tricks inför andra utmaningar. Utöver det kommer vi ha en samling varje kväll efter middagen för att gå igenom dagen och dra programmet för morgondagen.

 

Cykling

För er som åker ner med fokus på att cykla mycket: All cykling kommer att ske på asfalt - så det är landsvägscykel eller tempocykel som gäller. Det går att hyra cykel på plats, förbaka detta (läs mer här). För er som tar med egen cykel se till att den är servad och genomgången innan avresa så slipper vi onödiga stopp. En rekommendation är att inte ta sina högprofilshjul (om man har sådana) då Fuerteventura kan vara en blåsig ö. Under veckan kommer vi att erbjuda minst 4 ledarledda cykelpass med Calle och eller Lisa. Det kommer finnas både distanspass och olika intervallpass där vi fokuserar på korta/långa backar, plattåkning, klungkörning m.m. Självklart stannar vi och fikar vid behov.

Simning

Kerstin Nordén (från Simstart) kommer att ta sig an utmaningen att höja simnivån på dom som vill. Kerstin är otroligt duktig på att lära vuxna människor att simma, slappna och ta sig fram i vattnet på ett energisparande sätt. Rekommenderas både för nybörjare och för dig som redan tycker att du kan simma ganska bra - ta chansen att bli en bättre simmare helt enkelt.

Förutom Kerstins pedagogiska simpass kommer även Lisa att stå på kanten på ett par simpass. Under veckan kommer vi att erbjuda 4 ledarledda simpass, utöver det tillkommer två stycken simtider där det finns banor bokade men man simmar eget program (kan fås vid förfrågan).

Om man önskar kan boka privatlektioner med Kerstin, förfrågan görs direkt till henne på plats.

 

Löpning

Vi blandar lugn löpning med löpskolning/löpstyrka och några lite längre pass. Tanken är att bygga en grund för att inte bli skadad och hitta en lustfylld löpning med flow och runners high! Om vi kör intervaller så gör vi det på ett sätt så att det passar alla oberoende av nivå och fart. Det är Lisa som kommer att ta huvuddelen av passen, totalt 4st.

 

Fullständigt information & bokning

För fullständigt program och bokning besök eventsidan på Apollos webb.
Läs mer och boka här

Resan anordnas för HiQ Sports Clubs medlemmar, om du som icke medlem vill följa med gör du det mot ett tillägg på 400 kr. 
Vill du bli medlem i klubben kostar det 100 kr per år. Läs mer om medlemskap här

Välkommen till en inspirerande träningsvecka på Playitas Resort, Fuerteventura med HiQ Sports Club. Ledare och coacher under veckan från HiQ Sport Club är giganterna Lisa Nordén, Calle Friberg, Amanda Bohlin & Kerstin Nordén.

VAD: Träningsvecka HiQ Sports Club
VAR:
  Playitas Resort, Fuerteventura

NÄR:  6 feb - 13 feb, 2020

Lisa Nordén

Triathlet med OS silver, VM guld, vinnare av Bragdguld och Jerringpriset. Även dubbel svensk mästare i cykel samt representerade Sverige på cykel-VM 2019. Har varit ledare på flera triathlon- och cykelläger för Apollo Sports.

Amanda Bohlin

Fd. landslagstriathlet och proffs. Nu duktig coach som nu tävlar mest mountainbike och utbildar sig till kiropraktor.

Calle Friberg

Flerfaldig svensk mästare och mångårigt proffs i mountainbike som arrangerat många träningsläger och varit ledare på Apollo Sports cykelresor sedan 2016.

Kerstin Nordén

Kerstin driver Simstart.nu som lär vuxna att ta sin simning till nästa nivå. Hon har vunnit ett flertal SM-guld i triathlon (i sin åldersklass) och genomfört ett gäng Ironman. Kerstin har varit med som simcoach på våra triathlonläger tidigare och är extremt pedagogisk när det gäller att lära ut.

BLI MEDLEM
I KLUBBEN

Som medlem i HiQ Sports Club får du tillgång till erbjudanden och klubbrabatter. Såklart har du också möjlighet att delta i de event klubben anordnar. 

LÄS MER

© 2019 HiQ Sports Club. 

  • Instagram
  • Facebook
Strava.png
  • HiQ Sports Club Facebook
  • HiQ Sports Club Instagram
  • HiQ Sports Club - Strava