INSPIRATION

Vi vill så klart gärna inspirera dig i din träning. Genom vårt samarbete med atleter hoppas vi kunna ge dig både tips och inspiration.

Följ oss gärna på  Facebook och Instagram för att hålla dig uppdaterad och gå med i vår klubb på Strava för pepp.

SAMARBETEN

HiQ Sports Club vill uppmuntra och inspirera till rörelse och träning och välkomnar medlemmar, oavsett om du tävlar eller inte, på såväl motionärs- som elitnivå. För att kunna ge våra medlemmar extra inspiration har vi ett samarbete med nedanstående atleter som också tävlar för klubben.

LisaNorden_HiQSportsClub.png

Lisa Nordén 

Med ett gäng prestigefyllda medaljer som silver från OS i London 2012, 2 VM-guld, VM-silver 2009 utöver ett gäng SM-medaljer är Lisa ett känt namn för de flesta inom triathlon.
 

icon_instagram.png
CalleFriberg_HiQSportsClub.png

Calle Friberg

Calle är ferfaldig svensk mästare och landslagsman i MTB Cross Country och har även en marathonvärldscup-vinst i MTB. 

icon_instagram.png
HenrikSparr_HiQSportsClub.png

Henrik Sparr

Utöver en gedigen meritlista inom cykelsporten är Henrik den ende som lyckats vinna SM både i mountainbike och landsväg.

icon_instagram.png
KajsaEneroth_HiQSportsClub.png

Kajsa Eneroth

Som svensk och nordisk mästarinna i F15-16 i MTB och vinnare i Lidingöloppet MTB Ungdom är Kajsa en av våra mest lovande talanger.

icon_instagram.png
SimonCarlsson_HiQSportsClub.png

Simon Carlsson

Simon kommer från motocross och sadlade för 4 år sedan om till Enduro MTB. Han är vann svenska enduro-cupen 2018 och har även flera fina internationella resultat från i fjol. En hårt jobbande och talangfull cyklist på väg mot världstoppen. Under 2019 ligger fokus på ESS, EWS, SM samt utvalda tyska, norska och finska cup-tävlingar. 

icon_instagram.png
JoelWarren_HiQSportsClub2.png

Joel Warrén

Med flera SM medaljer i både landsväg och MTB samt segrar i Lidingöloppet MTB & CykelVasan så är Joel en av våra mest lovande talanger med fin utvecklingskurva. 

icon_instagram.png
 

BLI MEDLEM
I KLUBBEN

Som medlem i HiQ Sports Club får du  bland annat tillgång till erbjudanden och klubbrabatter. Såklart har du också möjlighet att delta i de event klubben anordnar. 

LÄS MER
  • HiQ Sports Club Facebook
  • HiQ Sports Club Instagram
  • HiQ Sports Club - Strava