OM HiQ SPORTS CLUB

HiQ Sports Club är en ideell idrottsförening som är medlemmar av Svenska Triathlonförbundet, Svenska Cykelförbundet, Svenska Friidrottsförbundet och Svenska Skidförbundet. Vi vill uppmuntra till rörelse och träning och välkomnar medlemmar, oavsett om du tävlar eller inte, på såväl motionärs- som elitnivå.

I KLUBBEN

Som medlem i HiQ Sports Club får du tillgång till våra medlemserbjudanden samt möjlighet att delta i olika evenemang som klubben anordnar. HiQ Sports Club har samarbeten med olika idrottare, för att inspirera men också för att du som medlem ska få bra tips och råd kring din träning.
Medlemsavgiften är 100 kr per kalenderår.

HiQ Sports Club är med i Skidförbundet, Friidrottsförbundet, Triathlonförbundet och Cykelförbundet. Ett och samma medlemskap gäller för samtliga idrottsgrenar inom HiQ Sports Club.

Det gör att du kan tävla i dessa sporter genom att bli medlem. I tex Vasaloppet krävs en skidklubb för att få delta, vilket du alltså uppfyller som medlem i HiQ Sports Club.

(länk till Idrottonline)

© 2019 HiQ Sports Club.